TÜMÜ
Haber : Aydıntepe Ziyareti
3 Ocak 2017 Salı
Bayburt Valisi Sayın  İsmail USTAOĞLU, Bayburt Belediye Başkanı Sayın Mete MEMİŞ
ve Bayburt Üniversitesi Rektörü  Prof.Dr. Selçuk COŞKUN ve idari amirlerin de bulunduğu heyet Aydıntepe'de birtakım ziyaretlerde bulundular.
Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi ile Aydıntepe Kaymakamı
olarak atanan Selçuk Haskırış' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet Haskırış' a yeni görevinde başarılar diledi.Bu ziyaretin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliğine de bir dizi ziyarette bulunan heyet, Aydıntepe MYO' nu gezerek ziyaretlerini sonlandırdılar.
Aydıntepe Meslek Yüksek Okulunda ihram ve kilim tezgahlarını gezen heyet bu ziyaretin ardından yerleşkedeki konferans salonunda muhtarlarında katıldığı bir toplantı gerçekleştirdiler.

Tekil Ziyaret : 338
Toplam Ziyaret : 525