TÜMÜ
Duyuru : Rektörümüzün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
8 Mart 2017 Çarşamba
Konum : .

Sosyo-kültürel yaşamın ayrılmaz parçası, toplumumuzun temel yapı taşı, ailenin ana unsuru olan kadınlarımız, her zaman saygının, sevginin, merhametin ve şefkatin kaynağı ve koruyucusu olmuşlar ve olmaya da devam edeceklerdir.

Ülkemiz  kadın haklarının tüm dünyada geliştirilmesine yönelik olarak bölgesel ve uluslararası düzeyde işbirliğini desteklemekte ve Üniversitelerindeki çalışmaları ile kadın hakları konusunda büyük ilerlemeler kaydetmektedir. Üniversitemiz de kadın sorunlarını araştırma merkezi kurarak ve çeşitli programlar yaparak bu politikaya destek vermektedir. Bu vesile ile bütün kadınlarımızın "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü" kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Selçuk COŞKUN

Tekil Ziyaret : 1481