TÜMÜ
Duyuru : Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne Yeniden Atandı
19 Nisan 2017 Çarşamba
Konum : .

Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü  görevini 4 yıldır yürüten Prof. Dr. Selçuk Coşkun 18 Nisan 2017’de ilan edilen kararla yeniden bu göreve atandı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinden yayımlanan kararda şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130 uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından; Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u atamışlardır.”

Bu vesileyle Bayburt Üniversitesi olarak Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Sayın Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u tebrik ediyoruz.

Tekil Ziyaret : 301
Toplam Ziyaret : 557