TÜMÜ
Duyuru : Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Cengiz Yavilioğlu’ndan Rektörlüğümüze Ziyaret
30 Mart 2017 Perşembe
Konum : .

Bayburt Üniversitesi  Öğrenci Konsey Başkanlığı ve Sosyal Medya Kulübü’nün, 30 Mart 2017 tarihinde düzenlediği Türkiye’de Hükümet Sistemi Tartışmları Konferansı’na konuşmacı olarak katılan Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Cengiz Yavilioğlu Bayburt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.
Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu ziyarette Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’la bir süre görüştükten sonra, Rektör Coşkun’a görevinde başarılar diledi.
Rektör Coşkun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi niyet ve temennilerinden dolayı Dr. Cengiz Yavilioğlu'na teşekkür etti.

Tekil Ziyaret : 605
Toplam Ziyaret : 3373