TÜMÜ
Duyuru : Başsavcı Hasan Uğurlu’dan Rektörümüze Veda Ziyareti
7 Mart 2017 Salı
Konum : .

Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a bir veda ziyaretinde bulundu.

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığına Temmuz 2014 yılında atanan, 2017 yılı şubat ayındaki Hâkimler Savcılar Yüksek Kurulunun kararıyla Manisa’nın Salihli İlçesi Başsavcılığı görevine getirilen Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, gerçekleşen ziyarette, Bayburt’taki görev süresince kendilerine göstermiş olduğu misafirperverlik ve katkılardan dolayı Rektör Coşkun’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun da, Bayburt’a olan hizmetlerinden dolayı Başsavcı Hasan Uğurlu’ya teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Tekil Ziyaret : 575
Toplam Ziyaret : 1968