Duyuru : Öğretim Elemanı Alım İlanı (13.04.2017)
13 Nisan 2017 Perşembe

Üniversitemiz Birimlerine alınacak Akademik Personel Kadro İlanları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın web sayfasında https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ adresinde yayımlanmıştır.

Önemli Not: Sınavlar aynı saatte olacağından dolayı adaylar yalnızca 1 ilana başvuru yapabilecektir. 2 İlana başvuru yapan adayın başvurularından biri geçersiz sayılacaktır.

İSTENEN BELGELER

1. Başvuru dilekçesi için tıklayınız.
2. Özgeçmiş,
3. Lisans diploması fotokopisi ve transkript fotokopisi,
4. İlan edilen kadroya bağlı olarak varsa yüksek lisans diplomasının fotokopisi ve transkriptinin fotokopisi veya doktora diploması fotokopisi,
5. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin fotokopisi,
6. İki adet fotoğraf (4,5x6 cm ebadında vesikalık),
7. ALES Belgesinin internet çıktısı,
8. Yabancı Dil Belgesinin fotokopisi veya internet çıktısı,
9. Yüksek Lisans veya Doktora yapıyor olmak şartı aranan ilanlarda istenen Anabilim Dalını gösterir öğrenci belgesi ile transkript belgesinin fotokopisi (
https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden öğrenci belgeleri de geçerlidir.)
10. Tecrübe şartı aranan kadrolar için Lisans mezuniyeti sonrası, çalışılan işyerinden alınan hangi görevde ve hangi tarihler arasında çalışıldığını gösterir onaylı belgelere https://www.turkiye.gov.tr/ üzerinden alınan hizmet dökümünün de eklenmesi gerekmektedir. Çalıştığınız kurum kapandı ise SGK İl Müdürlüğünden hangi Kurumda çalıştığınızı gösterir onaylı belge göndermeniz gerekmektedir. Belirtilen süreyi tamamlaması halinde kabul edilecektir.

İlan hakkında detaylı bilgi için İlan No'ya tıklayınız. İlan hakkında sorularınız için ilgili Fakülte/Yüksekokulla iletişime geçiniz.

İlan No

Fakülte

Bölüm

Abd/Pr

Unvan

Derece

Adet

Demirözü Meslek Yüksekokulu

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Tek.

İş Makineleri Operatörlüğü

Demirözü Meslek Yüksekokulu

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Tek.

İş Makineleri Operatörlüğü

Bayburt Meslek Yüksekokulu

Otel, Lokanta ve İkram Hiz.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Pr.

Finans Bankacılık ve Sigortacılık

Maliye Pr.

Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Pr.

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Pr.

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Pr.

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Pr.

Temel İslam Bilimleri

Arap Dili ve Belagatı

Araştırma Görevlisi

Rektörlük

Uzman

Duyuru Başlama Tarihi:

13 Nisan 2017 Perşembe

Son Başvuru Tarihi:

27 Nisan 2017 Perşembe

Ön Değerlendirme Tarihi:

04 Mayıs 2017 Perşembe

Sınav Giriş Tarihi:

09 Mayıs 2017 Salı

Sonuç Açıklama Tarihi:

16 Mayıs 2017 Perşembe

İlan başvuruları ilgili birimlere posta yoluyla veya şahsen olarak yapılacaktır. Başvurular 27 Nisan 2017 Perşembe günü mesai bitiminde sona ereceği ve bu süreden sonra başvuru kabulü yapılamayacağından dolayı, posta yoluyla başvuran adayların postada yaşanabilecek gecikmeleri göz önüne almaları, başvuru evraklarını gönderdikten sonra başvurdukları birimden bilgi almaları önemle rica olunur. Ön değerlendirme, sınavlarla ilgili tarih, sınav yeri ve saati bilgileri, sınav sonuçları ve kazanan adayların atama için başvuru evraklarıyla ilgili bilgiler internet sitemiz üzerinden duyurulacak olup, adaylara tebliğ edilmiş sayılacağından, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Önemli Not 2: Ön Değerlendirme sonuçları yukarıda belirtilen tarih mesai bitiminde  http://personeldb.bayburt.edu.tr/tr adresinde duyurular bölümünde yayımlacaktır.

Tekil Ziyaret : 1495
Toplam Ziyaret : 3370