40/a Ders Görevlendirme

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 40/a Maddesi Kapsamında Görevlendirme

İSTENİLECEK BELGELER

a)  Görevlendirilme Teklifiyle İlgili Üst yazı.

b)  40/a Görevlendirme Talep Tablosu (Örnek Tablo için Tıklayınız)

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 40/a Maddesi

Yükseköğretim kurumlarında görevli öğretim üyeleri ile öğretim görevlileri bağlı bulundukları fakülte veya yüksekokulda haftalık ders yükünü dolduramadıkları takdirde, kendi üniversitelerinin diğer birimlerinde veya o şehirdeki yükseköğretim kurumlarında ders yükünü doldurmak üzere Rektör tarafından görevlendirilebilirler.

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 40/a Maddesi Kapsamında Görevlendirme İş Akış Süreci

Belgeler için tıklayınız...