2018 - 2019 YILI MEZUNİYET TÖRENİ
Meslek Yüksekokulumuz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni ve Sergisi 30.04.2019 Salı günü saat 13:30'da Üniversitemiz Bâberti Külliyesi Kapalı Spor Salonunda yapılmıştır. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayarak okul birincimiz Büşra TOPAL'ın konuşmaları ile devam etti. Teknik Bilimler MYO müdürümüz Doç. Dr. Ümmügülsüm ERDOĞAN rektörümüz Prof. Dr. Selçuk ÇOŞKUN açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Okulumuz 1. si Büşra TOPAL'ın, 2. si Batuhan PARLAK'ın ve 3. sü Umut ÇİFTÇİ'nin hediyeleri rektörümüz Prof. Dr. Selçuk ÇOŞKUN tarafından takdim edildi. Programlarda derecelere giren öğrencilere ödülleri ve başarı belgeleri takdim edildikten sonra temsili diploma töreni ile devam eden program öğrencilerin kep atmaları ile son buldu.