TÜMÜ
Duyuru : Prof. Dr. Mustafa Şentop’tan Rektörlüğümüze Ziyaret
17/جمادى الثانية/1438
Konum : .

Bayburt Üniversitesi  Öğrenci Konsey Başkanlığının 16/03/2017 tarihinde düzenlediği Yeni Türkiye Yeni Anayasa Konferansı’na konuşmacı olarak katılan İstanbul AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı olan Prof. Dr. Mustafa Şentop, Bayburt Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve yanındaki heyet, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Süleyman Çiğdem ve Halil İbrahim Şimşek katıldığı ziyarette bir süre görüştükten sonra İstanbul AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Rektör Coşkun’a, görevinde başarılar diledi.

Rektör Coşkun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi niyet ve temennilerinden dolayı Mustafa Şentop'a teşekkür etti.

Tekil Ziyaret : 1302
Toplam Ziyaret : 8297