TÜMÜ
Duyuru : Bayburt Üniversitesini Tercih Eden Öğrencilerin %91 Yerleşti
29/ذو القعدة/1438
Konum : .

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı YGS ve LYS sonuçlarına göre Bayburt Üniversitesini tercih eden öğrencilerin %91’i kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.
Merkezi yerleştirme sonuçları ve Özel Yetenek Sınavları sonuçlarına bağlı olarak, üniversite bünyesinde yürütülen programlarda öğrenim görmeye hak kazanan öğrenciler kayıt işlemlerini e- Devlet üzerinden 11-16 Ağustos tarihleri arasında yaptırdıkları gibi, sistem üzerinden kayıt yaptıramayan veya yüz yüze kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ise 14-18 Ağustos tarihleri arasında üniversitenin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelerek kayıt işlemlerini yaptırdılar.
Üniversitemizi tercih eden öğrencilerimizin  %91’i kazandıkları bölümlere kayıt yaptırarak yerleşmiş bulunmaktadır.

Yeni eğitim öğretim yılında,  25 Ağustos- 5 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak ek kontenjan yerleştirmeleriyle  birlikte bu oranın arttırılması hedeflenmektedir.

Tekil Ziyaret : 1116
Toplam Ziyaret : 3869